Leden actieteam Utrecht - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Leden actieteam Utrecht

(advertentie/doneertip)

Leden van het actieteam Utrecht


Bekijken of aanmeldenJe doet 't op sponsormeter.nl 2.0


Het startpunt voor zinvolle vrijetijdsbesteding in je eigen dorp of stadswijk


Leden van het actieteam Utrecht

Verder naar beneden staan de bedrijven en non-profitorganisaties (niet-zakelijke verenigingen, stichtingen en clubs) die lid zijn van het sponsormeter.nl actieteam in de provincie Utrecht. Zij helpen elkaar en sponsormeter.nl bij het promoten van acties, activiteiten en evenementen op het gebied van sport, kunst, cultuur en goede doelen in hun dorp of stadswijk in Utrecht. De non-profitorganisaties die lid zijn maken via een stemming kans op sponsoringbijdragen van sponsormeter.nl 2.0. Informatie over eventuele hun acties, aanbiedingen, activiteiten en evenementen vind je in het gastenboek van Utrecht op onze site.

Ben je algemeen lid van sponsormeter.nl 2.0 en ben of word je lid van een vereniging of club die in dit overzicht staat dan krijg je ook nog eens jaarlijks ledenkorting op de contributiebijdrage van die vereniging of club. Hoeveel korting dat is kan per vereniging of club verschillen en moet je zelf, onder vermelding van de daarbij vermelde kortingscode, even navragen via het daarbij vermelde website- of e-mailadres.

Gebruik deze pagina niet voor het plaatsen van sponsormeters, reacties, commentaren, advertenties en andere berichten s.v.p. Die kun je wel in onze gastenboeken op onze site plaatsen.

Je bedrijf of non-profitorganisatie inschrijven als teamlid


Leden van het actieteam Utrecht

Geen commentaren
Overzicht alle actieteams
(advertentie/doneertip)
Kies een optie en genereer gratis nieuwe sponsoringbijdragen
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud