Doneer gratis via je verzorging en gezondheid - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Doneer gratis via je verzorging en gezondheid

(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
(DSC) Drogisterij.net - doen = ca. 6-9% gratis doneren
Kies hier voor je verzorging en gezondheid en doneer gratis!

Tip: gratis doneren met verzorging- en gezondheidssartikelen

Verzorgings- en gezondheidsartikelen voor jezelf, gezin, mens en je huisdier bestel je natuurlijk via sponsormeter.nl 2.0. Maak een keuze uit de vele drogisterij-, scheer-, schoonmaak-, huishoud-, baby-, mondverzorgings- en huisdierartikelen, cadeaus, luchtjes, afslankproducten, rollators, fitness- en sportproducten, seksualiteitsproducten, lenzen etc. etc. en doneer gratis t.b.v. zinvolle vrijetijdsbesteding in dorpen en stadswijken.

De gratis donaties die je via de advertenties op deze pagina genereert, zijn grotendeels bestemd voor sponsormeterdonaties (30%) en/of sponsoringbijdragen (50%) voor leden van sponsormeter.nl 2.0. Lees meer/word lid >>  

Staat jouw gratis doneertip, product of dienst er niet bij, ververs/herlaad dan de pagina, kijk dan eens in de rubriek actieteamleden en onze gastenboeken of kom later nog eens terug s.v.p.

(advertentie/doneertip)
De op deze pagina getoonde advertenties, teksten en vermelde bedragen of percentages zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Tik of klik op een advertentie voor meer info.
(advertentie/doneertip)
Doen = gratis doneren!
(dsc) Plein.nl

Beauty, gezondheid, lichaamsverzorging, schoonmaakproducten, babyverzorging, en uiteraard alles voor je huisdier. Bij Plein hebben we altijd een passend verzorgingsproduct voor je. In ons magazijn in Nieuwegein houden we meer dan 10.000 verschillende producten op voorraad om direct de volgende dag te kunnen leveren.
 
Dit bedrijf sponsort/doneert 4% van je besteding!
Dat is € 4 per € 100
(advertentie/doneertip)
Doen = gratis doneren!
(dsc) Drogisterij.net

Cadeaus, luchtjes, verzorgingsproducten, afslankproducten, fitness- en sportproducten, seksualiteitsproducten, lenzen en vele andere gezondheidsproducten. Daarnaast verkoopt Drogisterij.net ook vaak 'exclusieve', niet meer in de reguliere drogisterij verkrijgbare, producten.

Dit bedrijf sponsort/doneert 6-9% van je besteding!
Dat is € 6-9 per € 100
(advertentie/doneertip)
Doen = gratis doneren!
(dsc) Drogisterijplus.nl

Drogisterij Plus is een webshop voor alle verzorgingsartikelen voor zowel mannen en vrouwen als baby's en kinderen. Drogisterijplus.nl biedt A-merken zoals Gillette, Dove, Nivea, Axe, Loreal Paris enz. tot wel 40% goedkoper dan de drogisterij winkels. Dit heeft te maken met het feit dat Drogisterij plus direct gekoppeld is aan een eigen leverancier. Op deze manier kunnen de producten voor minder geld verkocht worden, en onderscheidt het zich van andere drogisterijen.

Dit bedrijf sponsort/doneert 10% van je besteding!
Dat is € 10 per € 100
(advertentie/doneertip)
Doen = gratis doneren!
(dsc) Vitaminestore.nl

Vitaminstore is dé moderne health specialist met ruim 40.000 producten op het gebied van voedingssupplementen, sportvoeding en natuurlijke cosmetica. Vitaminstore staat bekend om zijn persoonlijke advies en heeft op het moment een webshop en 32 winkels in Nederland.  

Dit bedrijf sponsort/doneert 9-11% van je besteding!
Dat is € 9-11 per € 100
+
€ 0,30 per nieuwsbriefinschrijving

(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
(dsc) Cosmania.nl

COSMANIA richt zich op nieuwsgierige, moderne en in fashion en beauty geïnteresseerde mannen en vrouwen die op zoek zijn naar onderscheidende en kwalitatief hoogwaardige producten. COSMANIA biedt zowel gezichts-, lichaams- en haarverzorging als make-up.

Dit bedrijf sponsort/doneert 10% van je besteding!
Dat is € 10 per € 100
(advertentie/doneertip)
Doen = gratis doneren!
(dsc) Zorgthuiswinkel.nl

Zorgthuiswinkel verkoopt een breed assortiment aan producten die ouderen in staat stellen om zelfstandig oud te worden. Het brede productaanbod bestaat onder andere uit bedtafels, stoelen, rollators, loopstokken en keukenhulpmiddelen. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor ouderen en spelen in op de groeiende vraag naar ergonomische hulpmiddelen om deze doelgroep langer zelfstandig te kunnen laten leven.

Dit bedrijf sponsort/doneert 10% van je besteding!
Dat is € 10 per € 100
(advertentie/doneertip)
Doen = gratis doneren!
(dsc) Lowlens.nl

Heb je goede lenzen en lenzenvloeistof nodig, dan betaal je hiervoor al snel een flink bedrag bij je opticien. Precies dezelfde producten voor minder geld bestel je in de webshop van Lowlens. Hier vind je contactlenzen en vloeistoffen van alle A-merken die je opticien ook heeft, maar dan veel voordeliger. Je zoekt makkelijk je lenzen op type, het merk of de fabrikant. Of je nu elke dag, week of elke maand nieuwe lenzen in doet, voor iedere lenzengebruiker zijn hier de juiste producten te vinden.
Wil je eens met een hele andere oogkleur rondlopen, bestel dan één van de kleurlenzensets. Kies voor een nieuwe look door het veranderen van je gewone oogkleur in knalpaars, intens blauw of diepgroen. Ideaal voor carnaval of een feestje zijn de funlenzen, waarmee je jezelf de ogen van een kat, wolf of duivel geeft.
Lensaccessoires vind je ook in de webshop. Denk hierbij aan de standaard lenshouder, maar ook andere handige producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de LensAlert, die je waarschuwt wanneer het tijd is om je lenzen of vloeistof te vervangen?

Dit bedrijf sponsort/doneert 7% van je besteding!
Dat is € 7 per € 100

(advertentie/doneertip)
Lees alles over gratis steunen
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud