Automatisch kans op extra sponsormeterdonaties! - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Automatisch kans op extra sponsormeterdonaties!

(advertentie/doneertip)

Gratis een euro doneren


met doorlopend kans op donaties van € 10!


Dat kan alleen via sponsormeter.nl 2.0


Het startpunt voor zinvolle vrijetijdsbesteding in je eigen dorp of stadswijk

Let op: aan deze bijzondere superdonatieactie kunnen alle particulieren van 16 jaar en ouder meedoen. Je hoeft géén lid te zijn van sponsormeter.nl 2.0. Deze actie is géén kansspel. De actiedonaties die we beschikbaar stellen, zijn géén prijzen maar gunningen t.b.v. de bevordering van je deelname aan sport, kunst, cultuur en goede doelen in je dorp of stadswijk.

Bestel je gratis 1-euro-teamlidnummer en maak kans op superdonaties

Vergroot je kans op "sponsormeterdonaties" en bestel verder naar beneden je gratis 1-euro-teamlidnummer. Met dit nummer ben je lid van ons 1-euro-donatieteam (fundraisingteam) op onze actiepagina op sponsormeter.com. Via deze pagina kun je gratis doneren door het doen van online aankopen, vakantieboekingen en andere online transacties. Doe je dat als lid van ons 1-euro-donatieteam dan ontvangen we eenmalig (de eerste keer dat je een transactie via .com doet) een extra donatie van het door jou gekozen bedrijf van 1 euro, mits je daarbij het e-mailadres gebruikt waarmee je je aanmeldt als teamlid. Als lid van dit team heb je overigens geen enkele verplichting tot aankoop of om te doneren, noch contant, noch via de afname van de aangeboden producten en diensten, noch anderszins. Maar je maakt wel doorlopend kans op een superdonatie van € 10. Die stellen we beschikbaar na ontvangst van elke duizend euro verkoopprovisie van sponsormeter.com.

Na je bestelling

Na het afronden van de gratis bestelling van het 1 euro-teamlidnummer ontvang je een bevestiging op het door jou bij de bestelling opgegeven e-mailadres. Daar staat ook een bestelnummer in. Dat bestelnummer is tevens je 1 euro-teamlidnummer. Bewaar dit goed. Want met dit nummer ding je automatisch en gratis mee naar superdonaties van € 10. Kom je in aanmerking voor een superdonatie -dit wordt bepaalt door de eigenaar van sponsormeternl- dan vermelden we dat in onze sponsormeterblog en ontvang je via je bij ons bekende e-mailadres een persoonlijk bericht met aanvullende informatie en instructies.

Na onze ontvangst van je bestelling ontvang je via sponsormeter.com per e-mail zo snel mogelijk de definitieve uitnodiging om je op .com in te schrijven als 1- euro-donatieteamlid (dat heet daar teamlid leaderboard). Het teamlidnummer is geldig vanaf het moment dat je de inschrijving/aanmelding op .com hebt afgerond.

Tip! Nodig ook je familie en je (verenigings) vrienden uit als je dit een goed idee vindt, bijvoorbeeld via je e-mail, je Whatsappgroep of je pagina op sociale media. Want dan kunnen we mogelijk nóg meer geld beschikbaar stellen voor sponsormeterdonaties en sponsoring t.b.v. sport, kunst, cultuur en goede doelen in dorpen en stadswijken. Die € 1 extra donatie lijkt niet veel, maar als veel mensen meedoen kan dat uitgroeien tot een heuse extra bijdrage!

Alsvast bedankt!


Alle donatieacties op een rij
(advertentie/doneertip)
Als JIJ gratis doneert, dan kunnen WIJ gratis sponsormeterdonaties uitkeren. Alvast bedankt!
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud