Automatisch kans op extra sponsormeterdonaties! - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Automatisch kans op extra sponsormeterdonaties!

(advertentie/doneertip)

Gratis een euro extra doneren


Bestel je gratis 1-euro-teamlidnummer en maak (meer) kans op sponsormeterdonaties

Vergroot je kans op "sponsormeterdonaties" en bestel verder naar beneden je gratis 1-euro-teamlidnummer. Met dit nummer ben je lid van ons 1-euro-donatieteam (fundraisingteam) op onze actiepagina op sponsormeter.com. Via deze pagina kun je gratis doneren door het doen van online aankopen, vakantieboekingen en andere online transacties. Doe je dat als lid van ons 1-euro-donatieteam dan ontvangen we eenmalig (de eerste keer dat je een transactie doet) een extra donatie van het door jou gekozen bedrijf van 1 euro, mits je daarbij het e-mailadres gebruikt waarmee je je aanmeldt als teamlid. Als lid van dit team heb je overigens geen enkele verplichting tot aankoop of om te doneren, noch contant, noch via de afname van de aangeboden producten en diensten, noch anderszins.

Na je bestelling

Na het afronden van de gratis bestelling van het 1 euro-teamlidnummer ontvang je een bevestiging op het door jou bij de bestelling opgegeven e-mailadres. Daar staat ook een bestelnummer in. Dat bestelnummer is tevens je 1 euro-teamlidnummer. Bewaar dit goed. Want met dit nummer ding je automatisch en gratis mee naar sponsormeterdonaties van € 10. Krijg je een sponsormeterdonatie dan vermelden we dat in onze sponsormeterblog en ontvang je daar via je bij ons bekende e-mailadres een persoonlijk bericht.

Na onze ontvangst van je bestelling ontvang je via sponsormeter.com per e-mail zo snel mogelijk de definitieve uitnodiging om je op .com in te schrijven als 1- euro-donatieteamlid (dat heet daar teamlid leaderboard). Het teamlidnummer is geldig vanaf het moment dat je de inschrijving/aanmelding op .com hebt afgerond.

Tip! Nodig ook je familie en je (verenigings) vrienden uit als je dit een goed idee vindt, bijvoorbeeld via je e-mail, je Whatsappgroep of je pagina op sociale media. Want dan kunnen we mogelijk nóg meer geld beschikbaar stellen voor sponsormeterdonaties en sponsoring t.b.v. sport, kunst, cultuur en goede doelen in dorpen en stadswijken. Die € 1 extra donatie lijkt niet veel, maar als veel mensen meedoen kan dat uitgroeien tot een heuse extra bijdrage!

Alsvast bedankt!


(advertentie/doneertip)
Als JIJ gratis doneert, dan kunnen WIJ gratis sponsormeterdonaties uitkeren. Alvast bedankt!
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud