Agenda activiteiten en evenementen voor leden - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Agenda activiteiten en evenementen voor leden

(advertentie/doneertip)
Ontmoet leden en fans van sponsormeter.nl 2.0

Nieuw!

Activiteiten en evenementen plaatsen

Verenigingen, clubs en stichtingen die lid zijn van een van de provinciale actieteams van sponsormeter.nl en die een activiteit of evenement organiseren voor leden van sponsormeter.nl 2.0 (of waarop deze ook welkom zijn) kunnen nu in de nieuwe evenementenagenda op deze pagina informatie daarover plaatsen.

Plaatsingstips: plaats in het veld "naam" de naam, locatie en tijdstip van je activiteit of evenement en zet de naam van je organisatie in het bericht zelf. Wil je dat geïnteresseerden zich kunnen aanmelden via je e-mailadres, vermeld dat in de omschrijving en laat het vak "Internet website" dan open. Staat meer informatie of de aanmeldprocedure over je activiteit of evenement op je website of je pagina op sociale media, vul dan het websiteadres (bv. https://mijnvereniging.nl/mijn-evenement of https://facebook.com/mijn-evenement) daarvan wèl in bij "Internet website". De mogelijkheid om te reageren via het door jou opgegeven e-mailadres wordt dan automatisch geblokkeerd. Je maakt meer kans op bezoekers als je leden van sponsometer.nl 2.0 die een kortingscode hebben een korting aanbiedt, bijvoorbeeld in de vorm van korting de entreekaarten of een gratis consumptie. Hoe je een dergleijke kortingsactie kunt plaatsen lees je in de rubriek Kortingscodes.

Je aanmelden voor een activiteit of evenement

Je kunt je voor een activiteit of evenement aanmelden via de daarbij vermelde e-maillink, het websiteadres of via andere daarbij vermelde contactgegevens. Wie weet kun je dan ook kennis maken met andere leden en fans van sponsormeter.nl 2.0. Wil je in aanmerking komen voor de eventueel in de agenda aangeboden ledenkortingen, vermeld bij je aanmelding dan je naam + de kortingscode (je code opzoeken of aanmaken kun je in het kortingscoderegister).

Plaats in de agenda géén andere berichten of reacties s.v.p., want deze worden onherroepelijk verwijderd. Dat kun je wel doen in onze gastenboeken. Je maakt daarbij ook nog eens gratis kans op sponsormeterdonaties.


(advertentie/doneertip)
Agenda activiteiten en evenementen van onze actieteamleden

Geen commentaren
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud