Contactformulier - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Contactformulier

(advertentie/doneertip)

Contact opnemen over sponsormeter.nl

Via het contactformulier verder naar beneden kun je contact met me opnemen over sponsormeter.nl (niet over sponsormeter.com*).


Info/uitleg

  • Heb je algemene vragen of suggesties, kijk dan eerst even op de pagina vragen en antwoorden in de helpdeskblog. Kom je er niet uit of staat je antwoord er niet bij, stuur dan je vraag of suggestie, eventueel voorzien van bijlagen, in via het contactformulier. Ik neem het formulier zo snel mogelijk in behandeling.
  • Vul, indien van toepassing, bij "Mijn gegevens" altijd de naam en het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld als gebruiker van sponsormeter.nl.
  • De met (G) gewaarmerkte onderwerpen bij "Waar gaat dit bericht over?" zijn uitsluitend bestemd voor geregistreerde gebruikers van sponsormeter.nl.
  • Vermeld bij "Je bericht of verzoek" altijd de voor ons belangrijke informatie en details. Zoals, indien van toepassing, de pagina, het gastenboek of de blog waarover je bericht/verzoek gaat, de datum en tijd van het bedoelde bericht in het gastenboek of de blog, wie of wat er op een foto staat en wanneer door wie die is gemaakt, het volledige websiteadres (https://www...) van je website, je pagina op sociale media of je video op YouTube etc.
  • Je kunt geen vragen indienen over producten en diensten van derden die op en via sponsormeter.nl worden aangeboden, zoals over verzekeringen en hypotheken. Ik ben niet bevoegd om deze te behandelen en mag je niet hierover informeren en adviseren.
  • Stuur berichten in bestemd zijn voor sponsormeter.com naar info@sponsormeter.com. Deze berichten kan ik niet in behandeling nemen omdat ik geen eigenaar ben van sponsormeter.com.

Alvast bedankt voor je bericht en je medewerking.

Hub Quodbach
sponsormeter.nl

(advertentie//doneertip)
Doen = gratis doneren
Contactformulier sponsormeter.nl
Jouw gegevens
Ik ben/wij zijn...

Waar gaat dit bericht over?
Tip

Je bericht of verzoek
Tip

Insturen bijlage

Toelichting/argumentatie(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud