Bouw je feestje en doneer gratis! - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Bouw je feestje en doneer gratis!

(advertentie/doneertip)
newyorkpizza.nl - doen = 3-5% gratis doneren
Kies een site of shop voor je feestje en doneer gratis!

Tip: gratis doneren via je eigen feestje!

De advertenties/doneertips op deze pagina zijn voor mensen die graag hun eigen feestje bouwen. Thuis of in het dorp of de stadswijk. Je doneert gratis en ongemerkt bij elke bestelling, van bloemen tot pizza's, wijnen, gadgets, ballonnen, slingers en feestkleren. En dat maakt je feestje nóg leuker. Daarnaast zijn deze artikelen stuk voor stuk leuke cadeau-ideeën waarmee je ook ieder ander die wat te vieren heeft blij verrast.

Staat jouw gratis doneertip er niet bij, ververs/herlaad dan de pagina of kijk dan eens in de rubriek actieteamleden en sponsors of kom later nog eens terug s.v.p.

(advertentie//doneertip)
Doen = gratis doneren
De op deze pagina getoonde advertenties, teksten en vermelde bedragen of percentages zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Tik of klik op een advertentie voor meer info.
(advertentie/doneertip)
brievenbusbloemen.nl - doen = 15% gratis doneren!
(dsc) bloompost-brievenbusbloemen.nl

Het leuke van brievenbusbloemen is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, want het bloemenpakketje past gemakkelijk door de brievenbus. De verrassing voor de ontvanger is compleet dankzij een gratis bijpassende geschenkverpakking en wenskaart. Eventueel kun je extraatjes toevoegen zoals heerlijke chocolade, een feestelijke slinger en meer!

Je doneert gratis met 15% van je bestelling.
Voorbeeld: in totaal 1000 bestelde bloemen á € 15 = € 2.250 aan gratis donaties!
(advertentie/doneertip)
grandcruwijnen.nl - doen = 5,6% gratis doneren!
(dsc) grandcruwijnen.nl

Grandcruwijnen is gespecialiseerd in kwaliteitswijnen. Die verkopen zij per fles, uit een assortiment van 1.500 verschillende wijnen. Ze richten zich met name op Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen en de topwijnen uit de Nieuwe Wereld. Uiteraard tegen uiterst scherpe prijzen, want een goede wijn hoeft niet duur te zijn. Daarnaast heeft Grandcruwijnen een uniek aanbod van olijfolie, sherry’s en portwijnen. In bijna alle gevallen stukken voordeliger en allemaal eenvoudig en snel te bestellen via onze webshop of per telefoon.

Je doneert gratis met 5,6% van je bestelling.
Voorbeeld: in totaal 1000 bestellingen van € 25 = € 1.400 aan gratis donaties!
(advertentie/doneertip)
newyorkpizza.nl - doen = 3-5% gratis doneren!
(dsc) Newyorkpizza.nl

New York Pizza is de pizzaketen waar alles draait om de smaak van de pizza's, pasta's en bijgerechten. Het belangrijkste van het concept zijn smaak, kwaliteit en service. De keuze voor kwalitatief hoogwaardige en verse producten is dan ook vanzelfsprekend. New York Pizza werkt met het CHEFF systeem, dat staat voor 'Clean, 'Hot', 'Enjoy', 'Fast' en 'Friendly'.

Je doneert gratis met 3-5% van je bestelling.
Voorbeeld: in totaal 1000 bestelde pizza's á € 8 = min. € 240-€ 400 aan gratis donaties!
(advertentie/doneertip)
eu.heinikenstore.com - doen = 8% gratis doneren!
(td) eu.heinikenstore.nl

De Heineken Store is de nieuwe officiële website van de Heineken merchandising en bevat 4 hoofdcategorieën: Kleding, Koffers, Home & Bar en Cadeaus. Je vindt er de leukste gear, gadgets en kleding dat past bij jou stijl. Daarnaast is er een uniek Heineken assortiment speciaal voor de Formule 1 en Champions League beschikbaar.

Je doneert gratis 8% van je bestelling.
Voorbeeld: 1000 bestellingen á € 50 = € 4.000 gratis donaties!
(advertentie/doneertip)
feestbeest.nl - doen = 7% gratis doneren!
(dsc) feestbeest.nl

Feestbeest is een Feestwinkel in de meeste ruime zin, van themafeesten tot feestkleding en feestartikelen. Met ruim 18.000 producten op voorraad zijn ze in staat om meer dan 90 % van alle orders binnen 24 uur bij de klant te bezorgen. Feestbeest is niet voor niets Nederlands snelst groeiende en bekendste feestwinkel.

Je doneert gratis 7% van je bestelling.
Voorbeeld: 1000 bestellingen á € 50 = € 3.500 gratis donaties!
(advertentie//doneertip)
Doen = gratis doneren
(advertentie//doneertip)
Doen = gratis doneren
(advertentie//doneertip)
Doen = gratis doneren
(advertentie//doneertip)
Doen = gratis doneren
Terug naar de inhoud