Bouw je feestje en doneer gratis! - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Bouw je feestje en doneer gratis!

(advertentie/doneertip)
newyorkpizza.nl - doen = 3-5% gratis doneren
Kies een site of shop voor je feestje en doneer gratis!

Tip: gratis doneren via je eigen feestje!

De advertenties/doneertips op deze pagina zijn voor mensen die graag hun eigen feestje bouwen. Thuis of in het dorp of de stadswijk. Alleen of samen met familie en vrienden of met je vereniging of club.

Je doneert gratis en ongemerkt bij elke bestelling. Van bloemen tot pizza's, tapas, kreeft, barbeque, asian food, borrelhapjes, taarten, wijnen, ontbijt op bed, snoep, chocolade, ijs, koek, noten, gadgets, ballonnen, slingers, feestkleren, schorten en ga zo maar door. En dat maakt je feestje nóg leuker. Daarnaast zijn deze artikelen stuk voor stuk leuke cadeau-ideeën waarmee je ook ieder ander die wat te vieren heeft blij verrast.
Staat jouw gratis doneertip, product of dienst er niet bij, ververs/herlaad dan de pagina, kijk dan eens in de rubriek actieteamleden en onze gastenboeken of kom later nog eens terug s.v.p.

(advertentie//doneertip)
Doen = gratis doneren
De op deze pagina getoonde advertenties, teksten en vermelde bedragen of percentages zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Tik of klik op een advertentie voor meer info.
(advertentie/doneertip)
brievenbusbloemen.nl - doen = 15% gratis doneren!
(dsc) bloompost-brievenbusbloemen.nl

Het leuke van brievenbusbloemen is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, want het bloemenpakketje past gemakkelijk door de brievenbus. De verrassing voor de ontvanger is compleet dankzij een gratis bijpassende geschenkverpakking en wenskaart. Eventueel kun je extraatjes toevoegen zoals heerlijke chocolade, een feestelijke slinger en meer!

Je doneert gratis met 15% van je bestelling.
Voorbeeld: in totaal 1000 bestelde bloemen á € 15 = € 2.250 aan gratis donaties!
(advertentie/doneertip)
newyorkpizza.nl - doen = 3-5% gratis doneren!
(dsc) Newyorkpizza.nl

New York Pizza is de pizzaketen waar alles draait om de smaak van de pizza's, pasta's en bijgerechten. Het belangrijkste van het concept zijn smaak, kwaliteit en service. De keuze voor kwalitatief hoogwaardige en verse producten is dan ook vanzelfsprekend. New York Pizza werkt met het CHEFF systeem, dat staat voor 'Clean, 'Hot', 'Enjoy', 'Fast' en 'Friendly'.

Je doneert gratis met 3-5% van je bestelling.
Voorbeeld: in totaal 1000 bestelde pizza's á € 8 = min. € 240-€ 400 aan gratis donaties!
(advertentie/doneertip)
mycooks.nl - doen = 12,5% gratis doneren!
(dsc) mycooks.nl

MyCOOKS, de eerste én enige “Foodie webwinkel” van Nederland en België waar je lekkere hapjes en gerechten kunt bestellen die thuis worden bezorgd. Overal. MyCOOKS  wordt vergeleken met Cool Blue, maar dan met Ready-to-Serve eten. De chefs van MyCOOKS koken op restaurantniveau en je kunt er ook cadeaubonnen bestellen.

Je doneert gratis 12,5% van je bestelling en/of € 0,50 per lead.
Voorbeelden:
1000 bestellingen á € 25 = € 3.125 gratis donaties!
1000 leads (succesvolle doorverwijzingen) = € 50 gratis donaties!
(advertentie/doneertip)
jamin.nl - doen = 6% gratis doneren!
(dsc) jamin.nl

Bij Jamin vindt jouw bezoeker de lekkerste snoep, chocolade, ijs, koek, noten en cadeaus. Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen, een cadeautje of bedankje, bij Jamin slaag je altijd.

Je doneert gratis 6% van je bestelling.
Voorbeeld: 1000 bestellingen á € 25 = € 1.500 gratis donaties!
(advertentie//doneertip)
Doen = gratis doneren
(advertentie/doneertip)
feestbeest.nl - doen = 7% gratis doneren!
(dsc) feestbeest.nl

Feestbeest is een Feestwinkel in de meeste ruime zin, van themafeesten tot feestkleding en feestartikelen. Met ruim 18.000 producten op voorraad zijn ze in staat om meer dan 90 % van alle orders binnen 24 uur bij de klant te bezorgen. Feestbeest is niet voor niets Nederlands snelst groeiende en bekendste feestwinkel.

Je doneert gratis 7% van je bestelling.
Voorbeeld: 1000 bestellingen á € 50 = € 3.500 gratis donaties!
(advertentie/doneertip)
lerenschort.eu - doen = 10% gratis doneren!
(dsc) lerenschort.eu

De leren schorten zijn onderdeel van de leren artikelen van het merk Mr Been. Want ook naast de leren schorten, maakt Mr Been leren plankdragers en leren handgreepjes. Mr Been kijkt altijd naar de laatste trends en wil de klant blijven verrassen met verschillende soorten leren artikelen. De schorten zijn in verschillende soorten en maten te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren bruin, beige, zwart of een hip leren schort met de print van een krokodil.

Je doneert gratis 10% van je bestelling.
Voorbeeld: 1 leren schort á € 120 = € 12 gratis donatie
(advertentie/doneertip)
eu.heinikenstore.com - doen = 8% gratis doneren!
(dsc) eu.heinikenstore.nl

De Heineken Store is de nieuwe officiële website van de Heineken merchandising en bevat 4 hoofdcategorieën: Kleding, Koffers, Home & Bar en Cadeaus. Je vindt er de leukste gear, gadgets en kleding dat past bij jou stijl. Daarnaast is er een uniek Heineken assortiment speciaal voor de Formule 1 en Champions League beschikbaar.

Je doneert gratis 8% van je bestelling.
Voorbeeld: 1000 bestellingen á € 50 = € 4.000 gratis donaties!
(advertentie//doneertip)
Doen = gratis doneren
(advertentie//doneertip)
Doen = gratis doneren
(advertentie//doneertip)
Doen = gratis doneren
(advertentie//doneertip)
Doen = gratis doneren
Terug naar de inhoud