4 x per jaar gratis kans op een schenking van sponsormeter.nl 2.0! - sponsormeter.nl 2.0

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

4 x per jaar gratis kans op een schenking van sponsormeter.nl 2.0!

Gratis doneren en gratis kansen op schenkingen
sponsormeter.nl 2.0.
Elk kwartaal weer nieuwe kansen!
Gratis schenkingen t.b.v. sport, kunst en cultuur in stadswijken en dorpen

Je bent (of wordt) lid van sponsormeter.nl omdat je (extra) geld wilt hebben voor je deelname aan sport, kunst en cultuur in je dorp of stadswijk (als particulier), voor sponsoring daarvan (als bedrijf) of voor de organisatie van acties, activiteiten en evenementen op dit gebied (als stichting, vereniging, band en club). Dat geld trachten we op te halen via onze algemene schenkingsacties waarbij gratis gedoneerd kan worden via websites en webshops. De netto opbrengsten daarvan stellen we per kalenderkwartaal ter beschikking in de vorm van actieschenkingen voor alle leden en voor donaties voor stichtingen, verenigingen, bands en clubs die erelid zijn.

Om voor een actieschenking in aanmerking te komen moet je per kwartaal een aanvraag indienen via onze blog. Schenkingen voor ereleden worden automatisch per kwartaal ter beschikking gesteld.

Pak je kans op gratis schenkingen van sponsormeter.nl. Klik of tik op de onderstaande links om verder te gaan of om gratis te doneren t.b.v deze schenkingen.

NB: sommige pagina's zijn alleen toegankelijk voor geregistreerde leden.

(advertentie)
Doen = gratis doneren!
(advertentie)
Doen = gratis doneren!
(advertentie)
Doen = gratis doneren
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu