Spaar/doneer gratis via websites en shops - sponsormeter.nl 2.0

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Spaar/doneer gratis via websites en shops

Doneer/spaar gratis t.b.v. schenkingen en ereliddonaties
Voor sport, kunst en cultuur in je dorp of stadswijk

Sport, kunst en cultuur houdt je dorp of stadswijk interessant en levendig. Dat kost wel geld en een deel daarvan kun je, als je dat wilt, nu 100% gratis sparen*/doneren. Heel eenvoudig door het doen van je online aankopen, het online afsluiten van abonnementen en het boeken van je vakantiereizen via de op en via sponsormeter.nl 2.0  advertenties van websites en shops. En dat zijn er inmiddels al meer dan 3500 duizend, dus je hebt keuze zat.

*Let op: dit is geen persoonlijk spaarprogramma maar een spaarprogramma voor sport, kunst en cultuur in dorpen en stadswijken.

De netto-inkomsten van je gratis spaarbijdragen/donaties gebruiken we voor het doen van algemene schenkingen aan leden, waaronder misschien wel jijzelf of je organisatie, die meedoen aan onze algemene schenkingsacties en voor donaties/sponsoringbijdragen voor stichtingen, verenigingen, bands en clubs die erelid zijn van sponsormeter.nl 2.0. Een eventuele algemene schenking of ereliddoonatie mag naar eigen inzicht/keuze worden gebruikt voor sport, kunst en cultuur in je dorp of stadswijk.

Zolang jij gratis spaart/doneert kunnen wij 4 keer per jaar gratis schenkingen en ereliddonaties blijven aanbieden! Bij de meeste advertenties staat een indicatie van je gratis donatie.

Onze actie op .com
Meer/anders gratis schenkingen creëren
(advertentie)
Doen = gratis doneren


Je kunt ook gratis schenkingen creëren via de onderstaande knoppen
(zowel voor leden als niet-leden; op sponsormeter.com/sponsormeter.nl)

(100% gratis!)


(vanaf € 2; niet fiscaal aftrekbaar)

(alleen voor leden)
(advertentie)
Doen = gratis doneren
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu