Leden provinciale actieteams - raadplegen - inschrijven - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Leden provinciale actieteams - raadplegen - inschrijven

(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)

Samenwerken t.b.v. promotie en sponsoring


Samen sta je sterker

Het worden spannende tijden voor het "dorpsgebeuren" (ook wel het verenigingsleven genoemd) in Nederlandse dorpen en stadswijken. Want de komende 2 decennia zal duidelijk worden of dit onder druk van allerlei maatschappelijke ontwikkelingen verder wordt uitgehold of een echte revival zal beleven.

Huidige en toekomstige bedrijven en non-profitorganisaties (verenigingen, clubs en stichtingen) in dorpen en stadswijken die stellig in een revival en de toename van het maatschappelijk belang van het "dorpsgebeuren" geloven, bieden wij de mogelijkheid aan om lid te worden van een van onze provinciale actieteams. Binnen hun team werken deze leden met elkaar samen op het gebied van promotie en financiering van acties, activiteiten en evenementen op het gebied van sport, kunst, cultuur en goede doelen in hun gemeente of regio. Want samen sta je sterker dan alleen.

In deze rubriek zie je o.a. welke actieteams er al zijn, welke organisaties daar lid van zijn, hoe je een nieuw actieteam kunt opstarten, hoe je lid kunt worden van een bestaand actieteam en wat de mogelijkheden en voordelen daarvan zijn.

Kies een van de onderstaande opties om verder te gaan.

(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud