Provinciale actieteams - info - inschrijven - inzien - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Provinciale actieteams - info - inschrijven - inzien

(advertentie/doneertip)

Actief samenwerken t.b.v. reclame en sponsoring


in je dorp, stadswijk, gemeente of provincie

Je doet 't op en via sponsormeter.nl 2.0


Het startpunt voor zinvolle vrijetijdsbesteding

(advertentie/doneertip)

Samenwerken voor een sterk en duurzaam "dorpsgebeuren"

Het worden spannende tijden voor het "dorpsgebeuren" (lees alle zakelijke en niet-zakelijke activiteiten in Nederlandse dorpen en stadswijken). Want de komende 2 decennia zal duidelijk worden of dit onder druk van allerlei maatschappelijke ontwikkelingen verder wordt uitgehold of, en misschien wel om dezelfde reden, een echte revival zal beleven.

Welke kant het ook opgaat, het behoud en de vernieuwing van het "dorpsgebeuren" vragen om steeds meer inspanning, creativiteit en geld. Kleine bedrijven en non-profitorganisaties lopen daarbij al snel tegen hun eigen grenzen aan. Als actieteamlid van sponsormeter.nl 2.0 staat je organisatie daarin niet alleen.

Het gratis lidmaatschap van een provinciaal actieteam van sponsormeter.nl 2.0 biedt bedrijven/sponsors, verenigingen, clubs en stichtingen o.a. de mogelijkheid om binnen hun eigen dorp of stadswijk, gemeente of provincie met elkaar samen te werken op het gebied van reclame en/of sponsoring van hun acties, activiteiten en evenementen. In ruil voor die samenwerking mogen actieteamleden gratis en onbeperkt reclame maken op onze site, zowel voor zichzelf als voor hun actieteamgenoten. En niet-zakelijke actieteamleden bieden we kansen op sponsoringbijdragen van sponsormeter.nl 2.0.

Door samen het accent te leggen op de leuke, sociale, creative, nuttige en leerzame kanten van je dorp of stadswijk vormen we één groot en opvallend front tégen een verdere uitholling en vóór het behoud of een revival van het "dorpsgebeuren". Met als doel om iedereen die dat wil of daar behoefte aan heeft, van jong tot oud, samen met vrienden en andere buurtgenoten, ook in de toekomst het hele jaar door betaalbare, onderhoudende, laagdrempelige en makkelijk bereikbare sportieve, culturele, kunstzinnige, maatschappelijke en zakelijke activiteiten in hun eigen omgeving aan te kunnen bieden.

In deze rubriek zie je o.a. welke actieteams er al zijn, welke organisaties daar lid van zijn, hoe je een nieuw actieteam kunt opstarten, hoe je lid kunt worden van een bestaand actieteam en wat de mogelijkheden en voordelen daarvan zijn.

Kies een van de onderstaande opties om verder te gaan.

(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud