Kies je site, shop, actie of aanbieding en doneer 100% gratis! - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Kies je site, shop, actie of aanbieding en doneer 100% gratis!

(advertentie/doneertip)
Kies meteen een optie om gratis te doneren
(advertentie/doneertip)
actie.fietsersbond.nl - doen = € 19 gratis doneren

Je site, shop, actie of aanbieding kiezen


en gewoon gratis doneren

Je doet 't op en via sponsormeter.nl 2.0


Het startpunt voor zinvolle vrijetijdsbesteding

Kies je site, shop, actie of aanbieding

Ook de vaste en variabele advertenties in deze "sponsorshop" zijn opties/tips om gratis en ongemerkt te doneren via je online aankopen, vakantieboekingen en andere online transacties. Na je eventuele betaling en akkoord van de adverteerder ontvangen wij automatisch een verkoopprovisie (lees donatie). Blijf terugkomen, want het aantal advertenties/doneertips wordt nog behoorlijk uitgebreid.

Sommige advertenties/doneertips zijn variabel en kunnen afwijken van het thema van de desbetreffende pagina. De inhoud daarvan is dan bijvoorbeeld een bijzondere actie of gebaseerd op cookies van Google op onze site die bijhouden welke internetpagina's die je eerder hebt bezocht.

Bij de vaste advertenties/doneertips staat, onder voorbehoud, een indicatie van het brutopercentage of -bedrag waarmee je gratis en anoniem doneert na de afronding en goedkeuring van je aankoop, boeking of andere online transactie. Dubbele percentages of bedragen zijn minimum- (bij lage maandomzetten) en maximumdonaties (bij hoge maandomzetten). Variabele advertenties herken je aan de tekst "Doen = gratis steunen" aan de onderzijde ervan. Omdat iedere aanbieder zijn eigen commissiestructuur heeft, is het onmogelijk om indicaties per verkoop of boeking bij de variabele advertenties te vermelden. De door ons daadwerkelijk ontvangen commissies (donaties) van de sponsorshop verantwoorden we in onze rubriek Inkomsten-uitgaven.

Maak ook zelf kans op een donatie

Heb je een aankoop of boeking gedaan die een gratis donatie opleverde? Vermeld die dan op de pagina Zij gingen je voor. Je maakt dan ook zelf kans op een (extra) donatie.

Lees meer over gratis doneren
(advertentie/doneertip)
Doneren via sponsormeter.com/sponsormeternl


Nu doen!

Genereer ook via de onderstaande knoppen sponsormeterdonaties en sponsoringbijdragen.


(gratis)


(minimum € 2; niet fiscaal aftrekbaar)

Hartelijk dank!
Speciaal voor leden en fans van sponsormeter.nl 2.0
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud