Over sponsormeter.nl - sponsormeter.nl 2.0

Ga naar de inhoud

Over sponsormeter.nl

Meer sponsormeter 2.0
(advertentie)
Doen = gratis doneren
Over sponsormeter.nl 2.0 en haar acties

Na een tijdje minder actief te zijn geweest is sponsormeter.nl weer helemaal terug. Met een nieuwe website, nieuwe acties en met een nieuwe blog/rss-app.

Met versie 2.0 is sponsormeter.nl weer een particulier initiatief. Het doel blijft onveranderd: het bevorderen van (deelname aan) laagdrempelige sport, kunst en cultuur in stadswijken en dorpen. Ik hoop sponsormeter.nl 2.0 straks onder te brengen bij de stichting IGOL (Ik geef om Limburg).

Via sport, kunst en cultuur (SKC) in je eigen dorp of stadswijk sluit en onderhoud je makkelijk "live" vriendschappen. Meedoen aan SKC in de buurt kan ook nog eens gezellig, interessant, sociaal en leerzaam zijn. Het houdt je lichaam en/of geest fit, je ontdekt je verborgen talenten en het staat vaak ook nog eens goed op je cv.

Om SKC in je buurt te organiseren, eraan mee te doen of om ervan te genieten kost natuurlijk geld. Daarom bieden we mogelijkheden om gratis te doneren via je online aankopen, het online sluiten van abonnementen en het online boeken van je vakanties via de adverteerders op onze website. Die donaties gebruiken we voor giften (actieschenkingen en donaties) aan onze leden en ereleden. De schenkingen moeten gebruikt worden voor deelname aan SKC, het kopen van kaartjes voor evenementen en het betalen van contributies (privé), voor sponsoring (zakelijk) en/of voor het organiseren van acties, activiteiten en evenementen (voor stichtingen, verenigingen, bands en clubs) in je dorp of stadswijk. Via onze algemene schenkingsacties -je kunt gratis daaraan meedoen- maak je 4 keer per jaar kans op een algemene actieschenking.

Om kans op (extra) schenkingen of donaties te maken moet jezelf of je bedrijf, stichting, vereniging, band of club lid zijn van sponsormeter.nl. Dat lidmaatschap is gratis, vrijblijvend en dagelijks opzegbaar. De algemene actieschenkingen zelf moet je ieder kwartaal aanvragen via een speciaal daartoe ingerichte blog op onze site. De ereliddonaties krijg je na ieder kwartaal automatisch als er is voldaan aan de uitkeringsvoorwaarden.

Je kunt je gratis registreren als:

-particulier lid (je bent van 16 jaar of ouder of je hebt toestemming van je ouder of voogd)
-zakelijk lid (je bent zzp'r of een MKB-bedrijf met maximaal 25 medewerkers)
-maatschappelijk lid (je bent een stichting die sport, kunst en cultuur in je wijk, dorp of stad promoot of faciliteert of een amateurvereniging, -band of -club)

Organisaties registreren zich met de naam van hun organisatie. Als jij of je organisatie mee wilt doen aan de schenkingsacties zet dan ook je postcode en huisnummer achter je "volledige" naam. Doe dit ook als je stichting, vereniging, band of club erelid wil worden.

Nu gratis en vrijblijvend registreren als lid
Lees de voorwaarden van sponsormeter.nl
Lees de voordelen van je lidmaatschap van sponsormeter.nl 2.0
Nu een gratis schenking aanvragen
Nu het erelidmaatschap voor verenigingen e.d. aanvragen

Sponsormeter.nl 2.0 mobiel!

en voeg daarna het webadres http://sponsormeter.nl/blog eraan toe. Plaats meteen een bericht in de app/blog zodat je meer kans maakt op een gratis schenking!

Snel naar een pagina, site of shop? Gebruik dan onze zoekmachine of de sitemap.
Eigendom

sponsormeter.nl (2009) was tot 31-12-2006 eigendom van bhdmedia.nl te Wittem, o.h.o. sponsormeter.nl. De site is nu weer in handen van de intiatiefnemer, Hub Quodbach te Partij en wordt t.z.t. ondergebracht bij de stichting IGOL (Ik geef om Limburg). Alle rechten voorbehouden.

Bezoekadres (op afspraak) en postadres

Kardinaal van Rossumstraat 16
6286 AR Wittem (Gulpen-Wittem)

Telefoon

06-30900319 / 043-4503361


(advertentie)
Doen = gratis doneren
Terug naar de inhoud