Nieuw: 13-10-2019 - Parteyer Daag - Partij-Wittem - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Nieuw: 13-10-2019 - Parteyer Daag - Partij-Wittem

Ook in 2020(?)           

Parteyer Daag (Partijer Dag)
In en vanuit gemeenschapshuis A ge Wienhoes,
Oude Heirbaan 7A in Partij-Wittem

Menu Parteyer Daag
Jaarlijkse dag van verbinding
in Partij-Wittem


Op zondag 13-10-2019 was de eerste Parteyer Daag (Parteyer Dag) in Partij-Wittem. Het was een geslaagde activiteit waarop bestaande en nieuwe inwoners, van jong tot oud, en enkele verenigingen kennis konden maken met elkaar. Ook konden ze via een ludieke quiz meer te weten komen over de lokale lokale verenigingen, clubs en bedrijven en het kernoverleg. Het thema was verbinding en dat kwam uitstekend uit de verf. Hobbyclub Allerhande had een hoekje ingericht met daarin enkele prachtige handgevaardigde kleren, spreien en meer. De Jonkheid Partij en enkele enthousiaste inwoners organiseerden leuke activiteiten voor de kinderen, een gezellige lunch met broodjes en vlaai, een leerzame en onderhoudende pubquiz en een afsluitend borreluurtje.

Bijzonder aan de Parteyer Daag is dat het programma ervan ingevuld kan worden door de inwoners en de lokale bedrijven, verenigingen, clubs en andere maatschappelijke organisaties zelf. Afgevaardigden daarvan nemen zitting in de werkgroep Parteyer Daag. De werkgroep wordt waar nodig of gewenst ondersteund door het bestuur van de Stichting Kernoverleg Partij-Wittem.

Iedereen is welkom!
Iedereen die in Partij-Wittem woont of gevestigd is, kan op een of andere manier deelnemen aan de organisatie van de Parteyer Daag 2020. Inwoners (van jong tot oud), adoptanten van de Fruitwei va Partey, werkgroepen van het KO en lokale verenigingen, clubs en stichtingen.

(advertentie/doneertip)
Kies je gratis lidmaatschap en maak kans op donaties en kortingen
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud