Nieuw: 13-10-2019 - Parteyer Daag - Partij-Wittem - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Nieuw: 13-10-2019 - Parteyer Daag - Partij-Wittem

Nieuw!
Zondag 13 oktober van 11 tot 18 uur           

Parteyer Daag (Partijer Dag) 2019
In en vanuit gemeenschapshuis A ge Wienhoes,
Oude Heirbaan 7A in Partij-Wittem

Menu Parteyer Daag 2019
De Parteyer Daag 2019 begint na
Mededeling
De uiterste aanmelddatum is verschoven naar 10-10-2019!
Hebt u vóór 27-9-2019 een online aanmeldformulier ingestuurd?

Door een fout zijn online aanmeldingen voor deelname aan en sponsoring van de Parteyer Daag 2019 die vóór 27-9 zijn ingestuurd, niet automatisch aangeleverd bij Stichting Kernoverleg Partij-Wittem. Hierdoor kunnen deze aanmeldingen niet door de stichting worden verwerkt. U hebt zelf wel een bevestiging van uw online aanmelding op het door u daarin opgegeven e-mailadres ontvangen. Wij verzoeken u die bevestiging met daarin uw aanmeldgegevens en deelname- of sponsoringopties zo spoedig mogelijk door te sturen naar het e-mailadres info@partijwittem.nl van Stichting Kernoverleg Partij-Wittem. Lukt of kan het doorsturen niet, dan verzoeken we u zich opnieuw online aan te melden. Excuus voor dit ongemak.
Van harte welkom
op de dag voor iedereen die meer wil (laten) weten over Partij-Wittem!


Als u (of jij) in Partij-Wittem woont en op zoek bent naar zinvolle invulling van uw vrije tijd, dan is deelname aan de Parteyer Daag 2019 (Partijer Dag/PD-2019) op de tweede zondag van oktober 2019 (13-10) wellicht een voor de hand liggende optie. Dit nieuw evenement wordt georganiseerd door Stichting Kernoverleg Partij-Wittem (KO) i.s.m. de Jonkheid Partij en enkele enthousiaste inwoners. Speciaal voor iedereen die meer wil weten over de activiteiten, actualiteiten en de geschiedenis van Partij-Wittem en het KO en/of meer wil laten weten over zichzelf of zijn/haar eigen organisatie in Partij-Wittem. Het programma biedt alle ruimte voor gezelligheid, het leggen en verstevigen van contacten en voor het uitwisselen van kennis en informatie: een speurtocht voor de kinderen, een kindvriendelijke lunch, een pubquiz en een borreluurtje.

Verbinding
Verbinding tussen inwoners (van jong tot oud) onderling en tussen hen en de lokale bedrijven, het kernoverleg, verenigingen, clubs en andere maatschappelijke organisaties staat op de Parteyer Daag 2019 centraal. Die keuze is ontstaan uit de behoefte van het Kernoverleg, de Jonkheid Partij en een aantal bestaande en nieuwe inwoners om elkaar en wat Partij-Wittem te bieden heeft op een speelse en vrijblijvende manier (beter) te leren kennen. Verbinding levert mogelijk ook nog eens nieuwe ideeën en initiatieven op voor het verduurzamen van de leefbaarheid in Partij-Wittem.

Iedereen is welkom!
Iedereen die in Partij-Wittem woont of gevestigd is, kan op een of andere manier aan de Parteyer Daag 2019 deelnemen. Naast de inwoners, adoptanten van de Fruitwei va Partey, werkgroepen van het KO, lokale verenigingen, clubs, bedrijven en andere organisaties, zijn ook hun vrienden, familie, leden, vrijwilligers en/of medewerkers van harte welkom. Net zoals mensen die er gewoond hebben. Of van plan zijn om (weer) in het kleine maar gezellige en levendige Partij-Wittem te gaan wonen.  

Bijzonderheden
Personen die uiterlijk 6-10-2019 lid zijn of worden van sponsormeter.nl en meedoen aan de Parteyer Pubquiz (dagdeel 3) maken kans op een gratis lunch tijdens de Parteyer Break (dagdeel 2). Kinderen die aan de speurtocht meedoen maken kans op leuke surprises en krijgen gratis een kindvriendelijke lunch aangeboden. Deelnemers van de Parteyer Pubquiz ontvangen na afloop daarvan een gratis drankje. Iedere (ex)inwoner of organisatie kan vragen insturen t.b.v. de pubquiz. Bedrijven ontvangen per 10 euro sponsoringbijdrage een gratis lunchbon. Verenigingen, clubs, werkgroepen KO en bedrijven uit Partij-Wittem die deelnemen kunnen een advertentie insturen die wordt getoond tijdens de dag en een jaar lang op de website van Kernoverleg Partij-Wittem. Raadpleeg het programma en de aanvullende informatie en opties (zie de links verder naar beneden) voor meer informatie over deze en andere bijzonderheden.
Programma's, online aanmelden en meer
Klik of tik op een van de onderstaande links voor meer informatie over de verschillende programma's en de opties waaruit je kunt kiezen. Op elke pagina staat een online formulier waarmee je je kunt aanmelden. Via de laatste link kunnen vragen en hun antwoorden ingediend worden t.b.v. de Parteyer Pubquiz (zie de info bij de programma's 2 t/m 4).

Aanvullende opties, formulieren en downloads
Uitnodiging samenstellen programma Parteyer Daag 2020
Stichting Kernoverleg Partij-Wittem (KO) wil inwoners, haar werkgroepen en bedrijven, verenigingen, clubs en andere maatschappelijke organisaties van Partij-Wittem ook graag betrekken bij de organisatie van de Parteyer Daag op de tweede zondag van oktober 2020 (11-10). Geïnteresseerden nemen zitting in de werkgroep PD-2020 en kunnen in onderling overleg rondom het thema "verbinding" en binnen het door het KO daarvoor gereserveerde budget zelf het programma van die dag samenstellen.

(advertentie/doneertip)
Kies je gratis lidmaatschap en maak kans op donaties en kortingen
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud