13-10-2019 - Parteyer Daag - Partij-Wittem - Programma voor de kinderen - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

13-10-2019 - Parteyer Daag - Partij-Wittem - Programma voor de kinderen

Menu Parteyer Daag 2019
Nieuw!
Zondag 13 oktober van 11 tot 18 uur           

Parteyer Daag (Partijer Dag) 2019
In en vanuit gemeenschapshuis A ge Wienhoes,
Oude Heirbaan 7A in Partij-Wittem
Hebt u vóór 27-9-2019 een online aanmeldformulier ingestuurd?

Door een fout zijn online aanmeldingen voor deelname aan en sponsoring van de Parteyer Daag 2019 die vóór 27-9 zijn ingestuurd, niet automatisch aangeleverd bij Stichting Kernoverleg Partij-Wittem. Hierdoor kunnen deze aanmeldingen niet door de stichting worden verwerkt. U hebt zelf wel een bevestiging van uw online aanmelding op het door u daarin opgegeven e-mailadres ontvangen. Wij verzoeken u die bevestiging met daarin uw aanmeldgegevens en deelname- of sponsoringopties zo spoedig mogelijk door te sturen naar het e-mailadres info@partijwittem.nl van Stichting Kernoverleg Partij-Wittem. Lukt of kan het doorsturen niet, dan verzoeken we u zich opnieuw online aan te melden. Excuus voor dit ongemak.
Voor kinderen van 3 t/m 13 jaar uit Partij-Wittem  
en hun familieleden

Samen met uw kinderen genieten van een leuke en gezellige speurtocht in Partij-Wittem? Stuur dan bij voorkeur uiterlijk 29-9 het aanmeldformulier in s.v.p.

Programma
Tijdens de Parteyer Daag 2019 organiseert de Jonkheid Partij vanuit gemeenschapshuis A ge Wienhoes een unieke speurtocht door de straten van Partij voor kinderen van 3 t/m 13 jaar. Tijdens de speurtocht kunnen zij elkaar en een aantal bewoners op een speelse en ludieke manier (beter) leren kennen. Pappa's, mamma's en andere familieleden mogen de kinderen tijdens de speurtocht begeleiden.

De speurtocht begint om 11 uur en eindigt om 13 uur. Kinderen tot 7 jaar nemen minimaal één begeleider mee van 14 jaar of ouder. Onderweg kunnen kleine surprises worden gewonnen. De deelname is gratis.

Van 13 tot 14 uur is er een kindvriendelijke lunch. Die is gratis voor de deelnemende kinderen. De lunchprijs voor anderen is € 2,50 p.p.

Na de lunch stopt het programma voor de kinderen en begint de Parteyer Pubquiz (zie het programma voor personen vanaf 14 jaar).

Online deelnameformulier
Verder naar beneden staat het online deelnameformulier. Bij deelname moet dat ingevuld en ingestuurd worden door een van de ouders of de voogd. Waar nodig of gevraagd wilt u ons van aanvullende informatie voorzien. U wilt het deelnameformulier insturen uiterlijk 29 september 2019. Aanmeldingen die daarna binnenkomen kunnen mogelijk niet meer worden verwerkt.

 
Wat u verder nog moet weten
De “Parteyer Daag 2019” is een initiatief van Stichting Kernoverleg Partij-Wittem. Het programma werd samen met enkele dorpsbewoners en Jonkheid Partij samengesteld en is gericht op “verbinding”. Het is onder voorbehoud en eventuele wijzigingen worden zo snel mogelijk per e-mail en deze websitepagina bekend gemaakt.

Verbinding tussen inwoners (van jong tot oud) onderling en tussen hen en de lokale bedrijven, het kernoverleg, verenigingen, clubs en andere maatschappelijke organisaties staat op de Parteyer Daag 2019 centraal. Het doel is een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de leefbaarheid in Partij-Wittem.

Hebt u afgesproken dat u uw kind (of kinderen) mee laat doen namens uw bedrijf of uw of zijn/haar vereniging, club, werkgroep van het kernoverleg of een andere maatschappelijke organisatie uit Partij Wittem, dan kunt u dat in het aanmeldformulier aangeven. Meer over deze optie leest u op de pagina's Programma verenigingen en Programma bedrijven.

Kinderen en begeleiders die een voedselallergie hebben kunnen hun naam en allergie (s.v.p. zo spoedig mogelijk) doorgeven via e-mail jonkheidpartij@outlook.com. In overleg dan wordt gekeken of er alternatieven kunnen worden aangeboden. Via dat e-mailadres kunt u ook vragen stellen over het programma voor kinderen.

Tijdens de Parteyer Daag kunnen foto's en filmpjes worden gemaakt voor plaatsing op de website van Stichting Kernoverleg en/of uw eigen website/sociale mediapagina en voor andere promotionele doeleinden. Wilt u liever niet dat foto's en filmpjes worden gemaakt waar u en/of uw kinderen op staan of dat die worden gepubliceerd, dan kunt u dat ter plekke aan de organisatie en/of de fotograaf of filmer laten weten.
 
Gratis donaties die u uiterlijk 13-10-2019 doet via uw online aankopen, vakantieboekingen e.d. via sponsormeter.nl of de pagina van sponsormeter.nl op .com (u kunt hier ook via Ideal doneren) zijn, na aftrek van de kosten, bestemd voor St. Kernoverleg Partij-Wittem, de Jonkheid Partij en de Parteyer Daag. Bij een positieve opbrengst van de Parteyer Daag zal een nog nader te bepalen deel daarvan geschonken worden aan de Jonkheid als tegemoetkoming in de oprichtingskosten.
 
De bar is geopend van 13 tot 18 uur. Consumptiebonnen zijn tegen betaling aan de kassa verkrijgbaar en zijn alleen geldig tijdens de “Parteyer Daag” 2019. Niet gebruikte bonnen kunnen tot 18 uur ingeleverd worden.
 
Na de ontvangst van het aanmeldformulier neemt Stichting Kernoverleg of de Jonkheid Partij als nodig contact met u op om e.e.a. verder met u af te stemmen.

Ga naar het aanmeldformulier of kies uit de volgende opties om verder te gaan:


Aanmeldformulier Parteyer Daag 2019 voor kinderen
Mijn gegevens (ouder/voogd)


1. Parteyer speurtocht voor de kids van 11 tot 13 uur vanuit A ge Wienhoes Partij

Ja
Nee2. Parteyer Break - gezellige lunch van 13 tot 14 uur in A ge Wienhoes Partij

Ja
Nee
Uiterlijk 6-10-2019 per bank t.g.v. NL52 RABO 0305 3162 22 t.n.v. Stichting Kernoverleg Partij-Wittem o.v.v. lunch Parteyer Daag 2019
Op 13-10-2019 bij binnenkomst aan de kassa
Uiterlijk 6-10-2019 via het bedrijf of de vereniging o.d. namens wie ons kind (of de kinderen) deelnemen
Deelname namens een organisatie

Ja
Nee

ToelichtingMenu Parteyer Daag 2019
(advertentie/doneertip)
Kies je gratis lidmaatschap en maak kans op donaties en kortingen
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud