13-10-2019 - Parteyer Daag - Partij-Wittem - unieke sponsoropties - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

13-10-2019 - Parteyer Daag - Partij-Wittem - unieke sponsoropties

Menu Parteyer Daag 2019
Nieuw!
Zondag 13 oktober van 11 tot 18 uur           

Parteyer Daag (Partijer Dag) 2019
In en vanuit gemeenschapshuis A ge Wienhoes,
Oude Heirbaan 7A in Partij-Wittem
Hebt u vóór 27-9-2019 een online aanmeldformulier ingestuurd?

Door een fout zijn online aanmeldingen voor deelname aan en sponsoring van de Parteyer Daag 2019 die vóór 27-9 zijn ingestuurd, niet automatisch aangeleverd bij Stichting Kernoverleg Partij-Wittem. Hierdoor kunnen deze aanmeldingen niet door de stichting worden verwerkt. U hebt zelf wel een bevestiging van uw online aanmelding op het door u daarin opgegeven e-mailadres ontvangen. Wij verzoeken u die bevestiging met daarin uw aanmeldgegevens en deelname- of sponsoringopties zo spoedig mogelijk door te sturen naar het e-mailadres info@partijwittem.nl van Stichting Kernoverleg Partij-Wittem. Lukt of kan het doorsturen niet, dan verzoeken we u zich opnieuw online aan te melden. Excuus voor dit ongemak.
Voor sponsors
uit Partij-Wittem en omgeving

Per € 10 sponsoring één gratis lunchpakket voor uzelf of iemand anders naar eigen keuze!

Op de tweede zondag van oktober 2019 (13-10) is er een nieuw evenement in Partij-Wittem: de Parteyer Daag (Partijer Dag). Het wordt georganiseerd door het Kernoverleg Partij-Wittem i.s.m. de Jonkheid Partij en enkele enthousiaste inwoners.

Verbinding tussen inwoners (van jong tot oud) onderling en tussen hen en de lokale bedrijven, verenigingen, clubs en andere maatschappelijke organisaties staat op de Parteyer Daag 2019 centraal. Het uitgangspunt is dat dit een bijdrage kan leveren aan het doel van Stichting Kernoverleg: verduurzaming van de leefbaarheid in Partij-Wittem. Om ruimte te bieden aan initiatieven daartoe is gekozen voor een eenvoudig en aantrekkelijk programma: een speurtocht voor de kinderen, een lunch, een pubquiz en een borreluurtje (details hierover vindt u op de pagina Programma bedrijven). Een programma dat iedereen die in Partij-Wittem woont of gevestigd is in staat stelt om elkaar op een speelse en vrijblijvende manier (beter) te leren kennen, informatie uit te wisselen en desgewenst (vervolg)afspraken met elkaar te maken.

Sponsoring
De organisatie heeft er alle vertrouwen in dat het thema en het programma aanslaat en rekent op 80 tot 200 deelnemers (Partij-Wittem telt ca. 900 inwoners en meer dan 10 bedrijven en verenigingen e.d.). Hoewel dit aantal zakelijk gezien gering is, kan het toch interessant voor uw bedrijf zijn om dit evenement te sponsoren. De organisatie biedt, gezien de prijzen vs. de tegenprestaties, aantrekkelijke opties voor bedrijven uit Partij-Wittem zelf en voor bedrijven die buiten Partij-Wittem zijn gevestigd. Met uw sponsoringbijdrage steunt u niet alleen de Parteyer Daag 2019 zelf maar ook Stichting Kernoverleg Partij-Wittem en de nieuwe Jonkheid Partij.

Uw bedrijf is gevestigd in Partij-Wittem
Als uw bedrijf actief deelneemt aan de lunch, de pubquiz en/of het borreluurtje op de Parteyer Daag 2019 of als u een bijdrage levert in de vorm van gadgets, cadeau- of dinerbonnen (zie de opties op de pagina Programma bedrijven), dan hoeft u niet te sponsoren, maar het mag natuurlijk wel. Als tegenprestatie voor uw aanwezigheid, bijdrage of sponsoring kunt u één jaar lang een digitale advertentie en/of een link naar uw website of sociale mediapagina laten tonen op de website van de Stichting Kernoverleg Partij-Wittem (partijwittem.nl) en wordt een digitale advertentie vertoond op een beeldscherm op de dag zelf. Kiest u ook voor sponsoring, dan bepaalt uzelf de hoogte van uw financiële bijdrage. Daarbij geldt dat u voor iedere € 10 die sponsort één gratis lunchbon krijgt aangeboden die tussen 13 en 14 uur door u (of uw medewerkers of klanten) kan worden verzilverd. Bij sponsoring van € 10 of meer mag u ook een spandoek of reclamebord tonen tijdens de Parteyer Daag 2019. U moet die dan wel zelf plaatsen en verwijderen (zie de info in het formulier).

Kan of wil uw bedrijf niet actief deelnemen aan de Parteyer Daag 2019 dan kunt u, met de hierboven genoemde reclame als tegenprestatie, deze dag wel sponsoren met een bedrag van € 25. Het staat u daarnaast vrij om een bijdrage te leveren in de vorm van gadgets e.d.

Uw bedrijf is gevestigd buiten Partij-Wittem
Is uw bedrijf gevestigd buiten Partij-Wittem dan kunt steunen met een bedrag van € 25. Als tegenprestatie kunt u één jaar lang een digitale advertentie laten tonen op de websitsite van de Stichting Kernoverleg Partij-Wittem (partijwittem.nl) en/of een link naar uw website of pagina op sociale media en wordt een digitale advertentie van uw bedrijf vertoond op een beeldscherm op de dag zelf. Verder ontvangt u 2 lunchbonnen waarmee kan worden deelgenomen aan de Parteyer Break tussen 13 en 14 uur. U mag ook een spandoek of reclamebord tonen tijdens de Parteyer Daag 2019, mits u die zelf plaatst en verwijdert (zie de info in het formulier).

Hieronder staat het online-formulier on uw bedrijf aan te melden voor sponsoring. Gebruik dat s.v.p. als u een financiële bijdrage wilt leveren, ook als u actief aan de Parteyer Daag meedoet. Via het formulier kunt u ook uw digitale advertentie uploaden en het adres (url) van uw website of sociale mediapagina doorgeven.

U wilt uw sponsoringbijdrage uiterlijk 6-10-2019 per bank betalen t.g.v. NL52 RABO 0305 3162 22 t.n.v. Stichting Kernoverleg Partij-Wittem o.v.v. sponsoring Parteyer Daag 2019. Binnen 4 weken na ontvangst daarvan ontvangt u een digitale factuur op het door u opgegeven e-mailadres.

Wilt u met uw bedrijf ook actief aan de Parteyer Daag deelnemen of een bijdrage leveren in de vorm gadgets, cadeau- en/of dinerbonnen, gebruik dan het online formulier op de pagina Programma Bedrijven om uw bedrijf als deelnemer aan te melden en uw eventuele bijdrage door te geven.

Vul het onderstaande formulier in, controleer het en tik of klik daarna op verzenden. Na ontvangst daarvan zal Stichting Kernoverleg, indien nodig of gewenst, contact met u opnemen.

Wilt u uw bedrijf liever handmatig aanmelden, download dan het aanmeldformulier bedrijven.
Aanmeldformulier Parteyer Daag 2019 voor sponsors
Onze gegevensTipJa, mijn/ons bedrijf maakt kans op één gratis lunchbon te gebruiken tijdens de lunch op de Parteyer Daag 2019!
Nee
Mijn/ons bedrijf is gevestigd in Partij-Wittem

€ 25
€ 10
€ 20
€ 30
€ 40
€ 50
Tip


 het tonen van mijn/onze toegevoegde digitale advertentie op een beeldscherm tijdens de Parteyer Daag 2019
 het plaatsen van een spandoek, reclamebord o.d. op de locatie van de Parteyer Daag 2019 (zelf plaatsen 13-10-2019 tussen 11-12 u, zelf verwijderen tussen 18-19 u)
 1 jaar lang plaatsing van mijn/onze toegevoegde geuploade digitale advertentie op de website www.partijwittem.nl van Stichting Kernoverleg Partij-Wittem.nl
 1 jaar lang plaatsing van mijn/onze toegevoegde digitale advertentie op de website www.partijwittem.nl van sponsormeter.nl (de laatste optie alleen i.c.m. een lidmaatschap van sponsormeter.nl)
 (indien mogelijk) het plaatsen van een link naar mijn/onze website of sociale mediapagina op de advertentie op www.partij-wittem.nl en/of www.sponsormeter.nl
 één gratis lunchbon Parteyer Break per € 10 sponsoringbijdrage, te gebruiken tijdens de Partyer Daag 2019 tussen 13 en 14 uur
Overige opties (u kunt meerdere opties aanvinken; als u hier gebruik van maakt, stuur dan s.v.p. ook het formulier op de pagina Programma bedrijven in)

 doet actief mee aan een of meerdere onderdelen van de Parteyer Daag 2019
 mijn bedrijf stelt een of meerdere gadgets, cadeaubonnen e.d. beschikbaar op de Parteyer Daag 2019
 mijn bedrijf deelt graag visitekaartjes, folders e.d. uit tijdens de Parteyer Daag 2019
Mijn/ons bedrijf is gevestigd buiten Partij-Wittem

€ 25
Tip


 het tonen van mijn/onze toegevoegde digitale advertentie op een beeldscherm tijdens de Parteyer Daag 2019
 het plaatsen van een spandoek, reclamebord o.d. op de locatie van de Parteyer Daag 2019 (zelf plaatsen 13-10-2019 tussen 11-12 u, zelf verwijderen tussen 18-19 u)
 1 jaar lang plaatsing van mijn/onze toegevoegde geuploade digitale advertentie op de website www.partijwittem.nl van Stichting Kernoverleg Partij-Wittem.nl
 1 jaar lang plaatsing van mijn/onze toegevoegde digitale advertentie op de website www.partijwittem.nl van sponsormeter.nl (de laatste optie alleen i.c.m. een lidmaatschap van sponsormeter.nl)
 (indien mogelijk) het plaatsen van een link naar mijn/onze website of sociale mediapagina op de advertentie op www.partij-wittem.nl en/of www.sponsormeter.nl
 twee gratis lunchbonnen Parteyer Break per € 25 sponsoringbijdrage, te gebruiken tijdens de Partyer Daag 2019 tussen 13 en 14 uur
Betalen per bank

Ik/wij betalen uiterlijk 6-10-2019 per bank t.g.v. NL52 RABO 0305 3162 22 t.n.v. Stichting Kernoverleg Partij-Wittem o.v.v. sponsoring Parteyer Daag 2019
Tip
Toelichting e.d.Menu Parteyer Daag 2019
(advertentie/doneertip)
Kies je gratis lidmaatschap en maak kans op donaties en kortingen
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud