13-10-2019 - Parteyer Daag - Partij-Wittem - Maak vragen t.b.v. de pubquiz - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

13-10-2019 - Parteyer Daag - Partij-Wittem - Maak vragen t.b.v. de pubquiz

Menu Parteyer Daag 2019
Nieuw!
Zondag 13 oktober van 11 tot 18 uur           

Parteyer Daag (Partijer Dag) 2019
In en vanuit gemeenschapshuis A ge Wienhoes,
Oude Heirbaan 7A in Partij-Wittem
Maken en insturen vragen en antwoorden
t.b.v. de Parteyer Pubquiz van 14-16 uur


Wilt u of uw vereniging, club, stichting, bedrijf of werkgroep van Kernoverleg Partij-Wittem tijdens de Parteyer Daag 2019 iets laten weten over Partij-Wittem of over uzelf of uw organisatie? Maak er dan een vraag van die gesteld kan worden tijdens de Parteyer Pubquiz tussen 14 en 16 uur en stuur hem uiterlijk 20-9 in.

Maximaal 10 vragen en per vraag 3 antwoorden
Via het onderstaande formulier kunt u uw vraag of vragen (maximaal 10 in totaal) invullen en insturen. Onder elke vraag kunt u 3 antwoorden zetten. Als eerste plaatst u het juiste antwoord. De volgende antwoorden die u kiest moeten onjuist zijn en de deelnemers van de quiz mogelijk op het verkeerde been zetten. Uiteraard worden uw antwoorden door elkaar gehusseld, zodat niet altijd antwoord "A" vanzelfsprekend het juiste is.

Bijpassende afbeelding
Onder aan elke vraag kunt u een afbeelding (foto) uploaden die op die vraag betrekking heeft of deze versterkt. U moet wel over de rechten van die afbeelding beschikken. Staan er personen op de afbeelding, dan gaan we ervan uit dat die personen aan u toestemming hebben verleend om die te mogen publiceren. Personen waarvan u geen toestemming hebt, dient u onherkenbaar te maken alvorens de afbeelding in te sturen.

Vragen insturen namens een vereniging o.d.
Stuurt u vragen en afbeeldingen in namens een vereniging, club, werkgroep etc. die tijdens de Parteyer Pubquiz een eigen team vormt, dan is dat team uitgesloten van de beantwoording van die vragen. Zie ook: Programma verenigingen e.d en Programma bedrijven.

Inzendtermijn en gebruik van uw inzending
U kunt het online vragenformulier invullen en insturen tot 20-9-2019. Een kopie daarvan gaat naar de Jonkheid Partij. Deze maakt namens de organisatie van de Parteyer Daag 2019 een keuze uit de ingezonden vragen en materialen.

Handmatig invulllen en afgeven
Wilt u de vragen liever handmatig invullen, dan kunt u het vragenformulier op de pagina Downloads downloaden en afdrukken. U deponeert het formulier s.v.p. uiterlijk 20-9-2019 in de brievenbus op Kardinaal van Rossumstraat 16, Partij of geeft u af bij Bakkerij Meessen aan de Partijerweg.
Vragenformulier Pubquiz Parteyer Daag 2019
Mijn/onze gegevens


Vraag 1Vraag 2Vraag 3Vraag 4Vraag 5Verklaring ingezonden afbeeldingen

Ja

Ja
ToelichtingMenu Parteyer Daag 2019
(advertentie/doneertip)
Kies je gratis lidmaatschap en maak kans op donaties en kortingen
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud