Donaties van sponsormeter.nl 2.0 - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Donaties van sponsormeter.nl 2.0

(advertentie/doneertip)

Kansen op (gratis) sponsormeterdonaties


Kansen op donaties van sponsormeter.nl 2.0

Een van onze doelen is het bevorderen van de deelname aan acties, activiteiten en evementen op het gebied van sport, kunst, cultuur en goede doelen in Nederlandse dorpen en stadswijken. Daarom stellen wij een deel onze inkomsten ter beschikking in de vorm van "sponsormeterdonaties". Niet alleen voor organisaties die dat organiseren of faciliteren, maar ook voor particulieren die daaraan (willen) deelnemen*. Wij reserveren daarvoor 30% van de netto inkomsten uit de "gratis" donaties die we ontvangen via online transacties op en via onze site.

*Besteding van sponsormeterdonaties aan sport, kunst, cultuur en goede doelen in dorpen en stadswijken is niet verplicht, maar gezien de doelstelling wel sterk aanbevolen.

Gratis kansen

Ben je woonachtig (of is je bedrijf of non-profitorganisatie gevestigd) in een Nederlands dorp of stadswijk of heb je daar een binding mee, dan heb je doorlopend gratis kansen op sponsormeterdonaties van:

  • € 10 zolang je bent geregistreerd als lid van sponsormeter.nl 2.0 (alle leden; gratis en vrijblijvend), en/of
  • € 10 tot € 100 als je "sponsormeters" in een van gastenboeken op onze site plaatst (alle leden; gratis; tot maximaal 3 maanden na de plaatsingsdatum), en/of
  • € 10 tot € 100 als je laat weten dat je een gratis donatie hebt gedaan via de rubriek Gratis doneren op onze site of op onze actiepagina op sponsormeter.com. (alle leden; gratis; tot maximaal 3 maanden na de plaatsingsdatum), en/of
  • € 10 zolang je lid bent van ons 1-euro-donatieteam (leden en niet-leden; gratis en vrijblijvend), en/of
  • € 10 zolang je bent geabonneerd op onze nieuwsbrief (leden en niet-leden; gratis en vrijblijvend)
  • € 10 tot € 100 zolang je lid bent van een van onze provinciale actieteams (alleen voor bedrijven en non-profitorganisaties; gratis)

Let op: aan de bovenstaande gratis kansen kun je géén rechten ontlenen. De sponsormeterdonaties zijn geen prijzen of vergoedingen maar gunningen. Ze kunnen alleen beschikbaar worden gesteld als er voldoende inkomsten zijn uit gratis donaties via online aankopen, vakantieboekeningen e.d. via de advertenties, logo's en links van adverteerders op onze site en op sponsormeter.com/sponsormeternl. Via de onderstaande links "Nu gratis doneren via..." kun je ons daarbij helpen zònder dat je dit ook maar één cent extra kost.Andere kansen

Je maakt ook kans op donaties van sponsormeter.nl 2.0 als je meedoet aan onze bijzondere 10%-donateursactie.

Als jouw non-profitorganisatie zich aanmeldt als lid van een van onze provinciale actieteams, dan maakt zij bovendien kans op sponsoringbijdragen.


(advertentie/doneertip)
Als JIJ gratis doneert, dan kunnen WIJ gratis sponsormeterdonaties uitkeren. Alvast bedankt!
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud