Samenwerken in provinciale actieteams - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Samenwerken in provinciale actieteams

(advertentie/doneertip)

-samenwerken op het gebied van promotie en sponsorng


-gratis reclame maken en meer


Je doet 't op en via sponsormeter.nl 2.0


Het startpunt voor zinvolle vrijetijdsbesteding in je eigen dorp of stadswijkActieteamlid worden?

Is je bedrijf, vereniging, club of stichting gevestigd in een Nederlands dorp of stadswijk? Dan kan je organisatie mogelijk ook, naast gewoon lid, lid worden van een provinciaal actieteam van sponsormeter.nl 2.0.

Een provinciaal actieteam bestaat uit bedrijven en non-profitorganisaties (verenigingen, stichtingen en clubs) die, binnen de provincie waarin ze zijn gevestigd, met elkaar samenwerken op het gebied van promotie en financiering (sponsoring) van acties, activiteiten, evenementen en goede doelen van non-profitorganisaties die lid zijn van dat actieteam. Via onze site, hun eigen organisatie en netwerk en zo mogelijk ook daarbuiten.

Op de pagina Teampact in deze rubriek staat een intentieverklaring (Gentlemen's Agreement) tot samenwerking. Bij je aanmelding/inschrijving als actieteamlid onderschrijft je organisatie ook deze intentieverklaring.

Non-profitorganisaties die lid zijn van een actieteam bieden we o.a. kansen op sponsoringbijdragen van sponsormeter.nl 2.0 en bedrijven die lid zijn o.a. de mogelijkheid om onbeperkt reclame te maken in de gastenboeken op onze site. Meer over de voorwaarden, kansen, opties en voordelen voor actieteamleden vind je op de pagina Non-profitorganisaties en de pagina Bedrijven. Neem die goed door voordat je je organisatie aanmeldt/inschrijft als actieteamlid.

Als je dat wilt dan kun je je organisatie na de inschrijving als actieteamlid ook aansluiten bij het Promokansspelteam en het Loterijteam.

Lees het Teampact
Info voor non-profitorganisaties
Info voor bedrijven
Info over het Promokansspelteam
Info over het Loterijteam

(advertentie/doneertip)
Instructies aanmelden/inschrijven als actieteamlid

Na je besluit om actieteamlid te worden (dit doe je na het doorlezen van de pagina's in de rubriek Info en aanmelden/teamlid worden), moet je je bedrijf, vereniging, club of stichting als zodanig inschrijven op de pagina met het actieteam van de provincie waarin je organisatie is gevestigd.

Je schrijft je in door het aanmaken van een nieuw "commentaar" op die pagina. Vul bij naam de naam in van je organisatie + de naam van het dorp of stadswijk en de gemeente waarin je bent gevestigd (voorbeelden: Fanfare De Eendracht, Partij-Wittem gemeente Gulpen-Wittem of Fa. Janssen, Partij gemeente Gulpen-Wittem), bij e-mailadres je e-mailadres en bij website het websiteadres van je website of sociale mediapagina. Bij "bericht" zet je je gegevens en je basisactiviteiten of doelstelling.

Meld je je vereniging of club aan als actieteamlid, bedenk dan een kortingscode waarmee leden van sponsormeter.nl 2.0 die lid zijn of worden van je vereniging of club, korting kunnen krijgen op de jaarlijkse contributiebijdrage daarvan (zie de pagina's Teampact en Verenigings- of clublid worden) en vermeld die dan die bij "bericht".

Heeft je organisatie geen duidelijke, verifieerbare of herkenbare website of actieve pagina op Facebook, dan kun je haar niet inschrijven. Dat geldt ook voor organisaties die afbreuk kunnen doen aan onze goede naam en organisaties waarvan we vinden dat ze niet passen bij onze doelgroep, zoals organisaties met een politieke doelstelling, geloofsovertuiging en erotiek. Dergelijke organisaties kunnen ook achteraf door ons geweigerd worden. Als dat zo is dan verwijderen we de gegevens daarvan uit het overzicht van actieteamleden.


(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud