Sponsoring van actieteamleden - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Sponsoring van actieteamleden

(advertentie/doneertip)

Kansen op sponsoringbijdragen voor het organiseren en faciliteren van


zinvolle vrijetijdsbesteding in dorpen en stadswijken

exclusief voor niet-zakelijke actieteamleden van


sponsormeter.nl 2.0


Het startpunt voor zinvolle vrijetijdsbesteding in je eigen dorp of stadswijk

Sponsoring van actieteamleden

Teamsponsoring is sponsoring van non-profitorganisaties die lid zijn van een van onze provinciale actieteams. De actieteamleden spelen, mede door het maken van reclame voor sponsormeter.nl 2.0, een belangrijke rol bij het genereren van financiële middelen op en via onze site. Hierdoor kunnen we o.a. sponsormeterdonaties (gemiddeld 30% van onze inkomsten) aan onze algemene leden beschikbaar stellen  t.b.v. de bevordering van hun deelname aan betaalbare en zinvolle vrijetijdsbesteding in hun dorp of stadswijk. Daar hoort ook een tegenprestatie bij in de vorm van het bieden van kansen op sponsoringbijdragen t.b.v. het promoten, organiseren en faciliteren van acties, activiteiten, evenementen en opleidingen op het gebied van sport, kunst, cultuur, natuur, milieu, zorg en goede doelen van die actieteamleden.

Inkomsten t.b.v. teamsponsoring

De volgende inkomsten stellen we beschikbaar voor teamsponsoring:

Minimaal één sponsoringbijdrage per actieteamlid

Wij streven ernaar dat ieder actieteamlid gedurende het lidmaatschap van het actieteam minimaal één sponsoringbijdrage ontvangt. De middelen hiervoor kunnen door onze sitebezoekers en leden gratis worden gegenereerd of door mee te doen aan onze bijzondere superdonatieacties. We stellen de voor sponsoring geoormerke opbrengsten daarvan beschikbaar op volgorde van de aanmelding als actieteamlid. Is het laatst aangemelde actieteamlid aan de beurt geweest dan beginnen we weer van voren af aan.

Verdubbelaar

De sponsoringbijdrage bedraagt € 250 (zonder verdubbelaar) of € 500 (met verdubbelaar) per actieteamlid per keer. De verdubbelaar treedt in werking als jouw actieteam op het moment dat jouw organisatie aan de beurt is voor een sponsoringbijdrage de meeste stemmen heeft.

Peildatum

De peildatum is de datum waarop er (weer) minimaal € 2.500 beschikbaar is voor het uitkeren van teamsponsoringbijdragen. Op die datum kijken we hoeveel stemmen er door onze leden zijn uitgebracht op je provinciaal actieteam en bepalen we of de verdubbelaar van toepassing is. Hoe sneller we het minimumbedrag (weer) bij elkaar gesprokkeld hebben, hoe sneller je non-profitorganisatie in aanmerking komt voor een nieuwe sponsoringbijdrage. Uiteraard is de steun van je non-profitorganisatie in de vorm van reclame voor onze website, de mogelijkheid om gratis te doneren en te stemmen t.b.v. sponsoringbijdragen daarbij onontbeerlijk.

Als je aan de beurt bent

Als je non-profitorganisatie aan de beurt is voor een sponsoringbijdrage dan maken we dat bekend op onze site en nemen we contact met haar op via haar bij ons bekende e-mailadres. In dat bericht staat o.a. of de verbubbelaar van kracht is en staan instructies voor het ontvangen van de bijdrage. We mogen dan ook je naam en het bedrag van de sponsoringbijdrage gebruiken voor promotionele doeleinden.

Actieteamlid worden

Om kans te maken op onze sponsoringbijdragen moet je non-profitorganisatie zich gratis en vrijblijvend aanmelden als lid van een van onze provinciale actieteams.


Word actieteamlid of kies een andere optie
(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud