Ontspannen en tegelijk slimmer en fitter worden - sponsormeter.nl 2.0

Uitloggen
Ga naar de inhoud

Ontspannen en tegelijk slimmer en fitter worden

(advertentie/doneertip)
Lid worden van een vereniging of club in je dorp of stadswijk

-ervaring opdoen met teambuilding


-ervaring opdoen met teamwork


-wekelijks ontspannen via sport, kunst en/of cultuur in je buurt


-wekelijks "life" chatten met je vrienden en andere buurtgenoten


en meer waar je blij, slimmer en fitter van wordt


Je doet 't bij de verenigingen en clubs op sponsormeter.nl 2.0


Het startpunt voor zinvolle vrijetijdsbesteding in je eigen dorp of stadswijk
(advertentie)
Genereer gratis sponsormeterdonaties via bobshop.nl! Doen = 5% gratis doneren!
Ondek de leuke en leerzame dingen van verenigingen, clubs en stichtingen

Kies nu voor een leuke, leerzame en zinvolle vrijetijdsbesteding en sluit je aan bij een van de vele verenigingen, clubs of stichtingen in je dorp of stadswijk. Bijvoorbeeld om (meer) ervaring op te doen met teambuilding en teamwork zodat je daar tijdens je studie of op het werk je voordeel mee kunt doen. Of om je talenten op het gebied van sport, kunst en cultuur, in een ongedwongen en gezellige sfeer, te ontdekken, te ontwikkelen en/of optimaal te benutten. Of om te genieten van het applaus van het publiek tijdens een concert van je muziekverening of toneelclub of als je met je sportclub een wedstrijd of toernooi wint. Of om creativer, slimmer en fitter te worden.

Misschien wil je ook meer of vaker "life" chatten, netwerken, dingen beleven en delen, het hele jaar door. Of wekelijks even met iets totaal anders bezig zijn om je accu op te laden. Zodat je daarna weer volop bezig kunt zijn met je studie, werk, gezin of andere belangrijke zaken. Of wil je actief een bijdrage leveren aan een leuke, levendige, veilige, milieuvriendelijke en sociale leefomgeving. Of aan de vermindering van de uitstoot van CO2. Ook dan kun je kiezen om je aan te melden bij een vereniging, club of stichting in je dorp of stadswijk. Als bestuurslid, gewoon lid of vrijwilliger. Op loop- of fietsafstand en tegen relatief lage kosten. Samen met je vrienden en/of klasgenoten en al die anderen die al meedoen. Lijkt je dat wat? Lees dan hieronder de aanvullende informatie/motivaties. Of zoek en kies een vereniging, club of stichting die de vrijetijdsbesteding aanbiedt die bij je past.

(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Kies een vereniging, club of stichting

Kies samen met je klasgenoten of vrienden

Veel mensen, en zeker jongeren, vinden het leuk om samen met hun klasgenoten of vrienden lid te zijn van een vereniging of club of vrijwilliger van een stichting. Geldt dat ook voor jou, vraag dan in je vriendenclub na welke vrienden lid zijn van een vereniging, club of stichting in je dorp of stadswijk en sluit je bij hen aan. Zijn er geen klasgenoten of vrienden daarin actief, ga dan na waar jullie gezamenlijke interesses liggen en kies samen de vereniging, club of stichting die daar het beste bij past.

Kies via het internet

De meeste verenigingen, clubs en stichtingen in je dorp of stadswijk hebben een eigen website of een pagina op sociale media, zoals Facebook. Zoek deze op via je internetbrowser zoals Google om een eerste indruk daarvan te krijgen en neem contact op als je meer informatie wilt hebben over het lidmaatschap of vrijwilligerswerk en hun activiteiten en evenementen. Kies vervolgens de vereniging, club of stichting die jou en/of je vrienden of klasgenoten het meeste aanspreekt.

Kies op sponsormeter.nl 2.0

Ook in de gastenboeken in de rubriek Sponsormeteren, in de rubriek Clubevents, in het overzicht actieteamleden en in de blog op onze site vind je (steeds meer) verenigingen, clubs en stichtingen die actief zijn in een dorp of stadswijk. Via het daarbij vermelde website- of e-mailadres kun je daarover meer informatie raadplegen of opvragen. Ben je algemeen lid van sponsormeter.nl 2.0 en kies je voor een vereniging, club of stichting die in het overzicht actieteamleden staat dan krijg je van hen ook nog eens jaarlijks ledenkorting op de contributiebijdrage. Hoeveel korting dat is kan per vereniging, club of stichtingen verschillen en moet je zelf, onder vermelding van de daarbij vermelde kortingscode, even navragen. Als algemeen lid maak je overigens ook doorlopend kans op sponsormeterdonaties, die je natuurlijk ook kunt besteden bij of aan je vereniging, club of stichting.

Richt je eigen vereniging, club of stichting op

Is er in je dorp of stadswijk geen vereniging, stichting of club die bij je past dan kun je die altijd samen met je vrienden oprichten. Voor informatie over de keuze van de organisatievorm en de oprichtingskosten van een vereniging of stichting kun je o.a. contact opnemen met een notaris in je dorp, stadswijk of gemeente. Voor kansen op sponsingbijdragen en voor hulp bij reclame en sponsoring meld je je organisatie na de oprichting aan als actieteamlid van sponsormeter.nl 2.0.

(advertentie/doneertip)
(advertentie/doneertip)
Terug naar de inhoud