Vergelijk loterijen en doneer gratis via het kopen van een lot of het nemen van een abonnement - sponsormeter.nl 2.0

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vergelijk loterijen en doneer gratis via het kopen van een lot of het nemen van een abonnement

Gratis doneren via loterijen!
(advertentie)
Doen = gratis doneren
Vergelijk loterijen, maak als je dat wilt een keuze en doneer gratis via het kopen van een lot of het afsluiten van een contract

Per geslaagde en door de adverteerder goedgekeurde transactie ontvangen wij een beloning voor de verkoopbemiddeling. Ca. 90% daarvan gebruiken we voor het doen van gratis schenkingen aan onze leden.


Tip: meld jezelf of je bedrijf, stichting, vereniging of club aan voor kansen op gratis actieschenkingen van € 25 tot € 1.000!

De op deze pagina getoonde advertenties en vermelde bedragen of percentages zijn onder voorbehoud. Tik of klik op een advertentie voor meer info.
(advertentie vergelijkingen)
Doen = gratis doneren
De hoogte van de bedragen die je gratis doneert via onze vergelijkingssites zijn afhankelijk van de aanbieder die en/of het aanbod dat je kiest en is voortdurend aan verandering onderhevig. Het is daarom onmogelijk om dat hier te vermelden. Uiteraard nemen we je donatie(s) wel op in ons actiesaldo.

(advertentie)
Doen = gratis doneren
Via de onderstaande knoppen kun je ook gratis doneren via websites en shops op onze actiepagina op sponsormeter.com. Kun je geen keuze maken of wil je wel (of ook) gewoon doneren, kies de 2e knop.


(advertentie)
Doen = gratis doneren
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu