De voordelen van je lidmaatschap van sponsormeter.nl 2.0 - sponsormeter.nl 2.0

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De voordelen van je lidmaatschap van sponsormeter.nl 2.0

Gratis doneren en gratis kans op schenkingen
sponsormeter.nl 2.0.
De voordelen van je lidmaatschap van sponsormeter.nl 2.0
(advertentie)
Doen = gratis doneren
Bekijk de voordelen. En meld je gratis aan als lid!

Hieronder lees je de voordelen van het lidmaatschap van sponsormeter.nl 2.0 voor particulieren, kleine bedrijven (ZZP en MKB t/m 25 medewerkers) en niet-zakelijke stichtingen, verenigingen, bands en clubs op het gebied van sport, kunst en cultuur in dorpen en stadswijken. Je komt deze en andere voordelen ook tegen als je door onze site en blog bladert. Spreken de voordelen je aan, meld jezelf en/of je organisatie dan gratis aan als lid.

(advertentie)
Doen = gratis doneren
De voordelen voor particulieren
Voordeel 1: gratis sparen/doneren

Sponsormeter.nl 2.0 maakt het mogelijk dat je niet altijd je eigen beurs hoeft te trekken als je sport, kunst en cultuur in je dorp of stadswijk wilt steunen. Of je eigen of favoriete stichting, vereniging, band of club*. Want je kunt nu 100% gratis sparen/doneren via je online aankopen via de advertenties en vergelijkingspagina's die we op en via onze site aanbieden. En als je andere online transacties doet, zoals het boeken van je vakantiereizen, stedentrips en uitjes, het kopen van loten en het afsluiten van telefoon-, tv- en internetabonnementen. Of als je gebruik maakt van de ontelbare kortingsacties. Het geld dat je spaart of doneert gebruiken we voor het doen van gratis algemene schenkingen en ereliddonaties aan onze leden.

*Mits die meedoen aan onze algemene schenkingsacties of als die erelid zijn.

Voordeel 2: ieder kwartaal kans op een schenking voor jezelf

Sponsormeter.nl is deze enige sponsoringwebsite in Nederland die ook denkt aan de liefhebbers van sport, kunst en cultuur in dorpen en stadswijken. Want na je aanmelding als lid kun je 4 keer per jaar gratis meedoen aan onze algemene schenkingsacties, of je nu wel of geen aankoop of boeking o.d. hebt gedaan. Elke keer dat je meedoet maak je kans op een algemene schenking die je kunt gebruiken om deel te nemen aan sport, kunst en cultuur in je dorp of stadswijk, het kopen van entreekaartjes, het betalen van de contributie voor je lidmaatschap van een vereniging of club of andere dingen die je op dit gebied nodig of belangrijk vindt.

Voordeel 3: kansen op ereliddonaties voor de stichting, vereniging, band of club waar jij bestuurder, lid, vriend of fan van bent*

Halen we mede dankzij jouw online aankopen etc. tijdens een algemene schenkingsactie meer gratis spaarbijdragen/donaties op dan onze actiedoelstelling dan schenken we het meerdere ieder kwartaal in de vorm donaties of sponsoringbijdragen aan niet-zakelijke stichtingen, verenigingen, bands en clubs die erelid zijn van sponsormeter.nl 2.0. Waaronder misschien wel de organisatie(s) waar jij bestuurder, lid, vriend of fan van bent.

*Mits die organisatie erelid is van sponsormeter.nl 2.0.

Voordeel 4: gratis interactie met andere leden

Vriendschappen sluiten via onze Facebookpagina en -groepen, onze blog en app. Elkaar helpen aan gratis donaties of schenkingen. Meedoen aan onze polls en enquêtes. Vraag en aanbod, acties en aanbiedingen en meer. Het kan allemaal via onze rubriek Interactief en het kan je interessante informatie, kortingen en voordelen opleveren.

(advertentie)
Doen = gratis doneren
De voordelen voor kleine bedrijven
Voordeel 1: 4 x per jaar gratis kans op geld om te sponsoren

Als zzp'r of MKB-bedrijf* ben je gebaat bij een sterk en levendig marktgebied en een positieve uitstraling daarin. En zeker als dat in een dorp of stadswijk ligt. Een van de manieren om daaraan bij te dragen is sponsoring van de organisaties, activiteiten en evenementen op het gebied van sport, kunst en cultuur. Daarvoor moet je wel je beurs trekken.

Door je bedrijf* te registreren als lid van sponsormeter.nl 2.0 en ieder kwartaal mee te doen aan onze algemene schenkingsacties creëer je 4 keer per jaar een kans op geld om naar eigen inzicht te sponsoren. Helemaal gratis.

*Met maximaal 25 medewerkers.

Het geld voor de schenkingsacties wordt geworven via de rubriek Gratis doneren.

Voordeel 2: doorlopend gratis verkoopkansen

Na je registratie als lid kun je op de pagina Acties en aanbiedingen in onze blog doorlopend acties en aanbiedingen plaatsen die expliciet bestemd zijn voor particuliere, maatschappelijke en/of zakelijke leden van sponsormeter.nl. Gewoon via je pc of laptop en via de app Feedready op je mobiele telefoon. Je kunt geïnteresseerden per e-mail of via je website laten reageren. Ook deze service is 100% gratis.

Voordeel 3: gratis interactie met andere leden

Sinds het internet er is komen steeds meer zakelijke transacties direct of indirect tot stand via websites en sociale media. Via onze rubriek Interactief, met daarin o.a. onze app Feedready, onze blog en onze Facebookpagina en -groepen, kun je daarom vriendschappen sluiten met onze vrienden en leden, waaronder mogelijk ook potentiële klanten. Gewoon gratis.

Voordeel 4: gratis vraag en aanbod sponsoring

Sponsoring is van wezenlijk belang voor het kunnen organiseren van opbouwen en vasthouden van je naamsbekendheid en het kweken van goodwill. In onze blogpagina Vraag en aanbod sponsoring kun je daarom je eigen sponsoringvoorwaarden, gratis en onder voorbehoud aanbieden en de sponsoringacties van stichtingen, verenigingen, bands en clubs kiezen die bij je bedrijf passen.

(advertentie)
Doen = gratis doneren
De voordelen voor stichtingen, verenigingen, bands en clubs
Voordeel 1: tot 8 x per jaar gratis kans op een donatie

Als bestuur van een stichting, vereniging, band of club in een dorp of stadwijk is het niet altijd even gemakkelijk om geld bij elkaar te krijgen voor het verwezenlijken van je doelstelling of voor het organiseren van acties, activiteiten en evemenenten op het gebied van sport, kunst en cultuur. Met name het toenemend gebrek aan grote sponsors en het groot aanbod aan evementen speelt daarbij een grote rol.

Door je niet-zakelijke stichting, vereniging, band of club te registreren als lid van sponsormeter.nl 2.0 en ieder kwartaal mee te doen aan onze algemene schenkingsacties creëer je 4 keer per jaar een kans op een algemene schenking van sponsormeter.nl. Ook je leden, vrienden en fans kunnen gratis aan deze acties meedoen. Wil en kan je organisatie daarnaast ook nog erelid worden dan maakt zij ieder kwartaal ook nog eens kans op een ereliddonatie. Helemaal gratis.

Voordeel 2: gratis sparen/doneren

In de rubriek Gratis sparen/doneren kunnen jij en je medebestuurders, leden, vrienden en fans gratis sparen/doneren t.b.v meer/hogere algemene schenkingen en ereliddonaties. Gewoon via het doen van online aankopen, het afsluiten van verzekeringen, het kopen van loten, het boeken van vakanties en trips en meer bij al meer dan 3500 websites en -shops die we aanbieden. De mogelijkheden om gratis te sparen/doneren worden geheel door ons verzorgd, dus je hoeft nauwelijks te investeren in kennis en tijd. Het enige wat je moet doen is het promoten van deze rubriek. En dat kan snel en simpel via de deelknoppen die op elke pagina staan.

Voordeel 3: doorlopend gratis verkoopkansen

Na je registratie als lid kan je organisatie op de pagina Acties en aanbiedingen in onze blog doorlopend acties en aanbiedingen plaatsen die expliciet bestemd zijn voor particuliere, maatschappelijke en/of zakelijke leden van sponsormeter.nl. Gewoon via je pc of laptop en via de app Feedready op je mobiele telefoon. Je kunt geïnteresseerden per e-mail of via je website laten reageren. Ook deze service is 100% gratis.

Voordeel 4: gratis interactie met andere leden

Sinds het internet er is komen steeds meer contacten en transacties direct of indirect tot stand via websites en sociale media. Via onze rubriek Interactief, met o.a. onze app Feedready, onze blog, onze polls en onze Facebookpagina en -groepen, kun je daarom vriendschappen sluiten met onze vrienden en leden. Waaronder mogelijk potentiële sponsors, donateurs, fans en bezoekers van je activiteiten en evenementen. Gewoon gratis.

Voordeel 5: gratis vraag en aanbod sponsoring

Sponsoring is van wezenlijk belang voor de financiering van je stichting, vereniging, band of club en je acties, activiteiten en evenementen. In onze blogpagina Vraag en aanbod sponsoring kun je daarom, gratis en onder voorbehoud, je eigen sponsoringacties aanbieden aan onze zakelijke leden. Of gebruik maken van de sponsoringmogelijkheden die deze leden er zelf in aanbieden.

(advertentie)
Doen = gratis doneren
Gratis doneren t.b.v. onze schenkingsacties
Doe gratis mee aan onze algemene schenkingsactie!Maak kans op gratis schenkingen van € 25 tot € 1.000 en/of op ereliddonaties!(100% gratis!)


(minimaal € 2; niet fiscaal aftrekbaar)


(100% gratis!)
(advertentie)
Doen = gratis doneren
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu